Om meg

OM MEG

Jeg heter Hilde Mangersnes, og har vært forhandler i Forever siden mars 2016. Til daglig jobber jeg som lærer på en barneskole. Jeg er godt gift med Wilhelm som driver Elite foto Madla. Vi har fått to flotte gutter som ikke bor hjemme lenger. Vi har en liten herlig hund som får oss ut på tur. 

Hvorfor velge  Forever Living?

Da jeg i mars 2016 bestemte meg for å bli forhandler hadde jeg ikke drømt om at dette skulle bli så kjekt å jobbe med. Vi har så gode kvalitetsprodukter at jeg ble raskt min beste kunde i denne butikken. I tillegg har jeg blitt kjent med utrolig mange kjekke mennesker som virkelig inspirerer meg. Jeg er også en del av et flott team, der jeg har fått mye hjelp og oppmuntring på veien og ikke minst har jeg lært at produktene holder det de lover og litt til. Jeg er også stolt over firmaet Forever Living og måten de tar vare på sine forhandlere og verdiene de står for.


Bli med i teamet mitt, som består av mange kjekke mennesker :-) Selv om alle er selvstendige forhandlere, er vi et kollegafellesskap som jobber tett sammen.

Kontakt meg