Foreverglutenfri


Velkommen til Nettbutikken min. Jeg håper du blir like glad i produktene som jeg er blitt. Innrømmer gladelig at jeg er blitt litt hekta. Her hjemme har vi byttet ut det meste med det jeg kan kjøpe i min egen butikk. Du er velkommen til å sitte i ro og mak lese deg opp og bestille det du måtte ønske fra Forever Living sitt rikholdige utvalg.

Hvis noe fanger din interesse er det bare å bestille. Har jeg varer på lager får du de raskt, er jeg tom får du så fort jeg får tak i til deg.

Ønsker du personlig kontakt? Da kommer jeg gjerne hjem til deg og har en demonstrasjon. Enten bare for deg og din familie eller andre du ønsker å ha tilstede. Eller som mange i dag gjør det kan vi ta et digitalt møte.

Trenger du hjelp og veiledning ikke vær redd for å ta kontakt. Er du litt skeptisk til å bestille her inne kan du fremdeles bestille på den gamle måten - tlf eller mail

Har du lyst til å kjøpe varene til redusert pris kan jeg sende deg en lenke. Da har du mulighet til handle til eget forbruk eller bli en aktiv forhandler.

I tillegg til å være hekta på Forever Living er jeg også en ivrig glutenfribaker. Jeg deltar på Reko Ringen her i vårt område med mine glutenfrie produkter. Du finner meg på Fomo sin parkeringsplass annen hver torsdag.Gå inn på facebooksiden til Reko Ringen Sandnes/Stavanger der finner du meg.

Du finner mer informasjon om alt det jeg gjør i forhold til Glutenfritt ved å trykke på fanen det står GLUTENFRITT. Jeg kaller firmaet mitt for Foreverglutenfri, fordi det binder sammen mine to lidenskaper Forever Living og glutenfri bakst. I tillegg må vi med cøliaki leve glutenfritt forever........

Skulle du ønske en livstilsendring vil jeg sterkt anbefale C9 - F15 og Vital 5.

Gå også inn på fanen ‘om meg’ og bloggen for å lese mer om hvem jeg er og hvilke produkter jeg bruker i hverdagen.  

Sjekk først og fremst ut alle de gode produktene under fanen ‘produkter'. 

Jeg har også lagt inn en direkte link inn til Forever Living sin hjemmesiden. Der kan du lese enda mer om firmaet.

Har du spørsmål om produktene, glutenfritt eller ønsker du å vite mer om Forever Living, så ta kontakt med meg.

Hilde Mangersnes